31.10.2019

Pisma našim svetim

Spremljate me vsak dan, podnevi in ponoči, čutim vašo bližino in vašo pomoč. K vam se pogosto zatekam z vprašanji ob težjih odločitvah, s prošnjo za posredovanje v stiskah. Kličem vas skupaj z Božjimi angeli in nadangeli, ker vem, da ste vsi skupaj združeni pri Bogu. Ker ste vedno z mano, sem že neštetokrat dobila vašo konkretno pomoč! Hvala vam vsem! Imam pa odpor do pokopališč in množičnosti na "Dan mrtvih". Zame niste v grobovih, zame ste ob meni. Staram se in vedno bolj čutim željo, da se vam pridružim, če odštejem strah pred smrtno agonijo... Naj me Bog ohrani na zemlji, dokler me še tu rabi, in naj me Njegov Duh vodi tako, da vas bom vredna srečati! Potem pa, juhuuu!😁
Janja Istinič

Dragi naši sveti, ko klečim na romarskem kraju, ko se ustavim na vašem grobu, sem notranje popolnoma pomirjen. Tako blizu vam se čutim čisto blizu Kristusu, v katerega ste vi vzidani močno in trdno. "Kajti umrli ste in vaše življenje je s Kristusom v Bogu" (Kol 3,3).
Primož Erjavec

Dragi naši, moji, vsi sveti, najprej en velik hvala, da ostajate povezani z menoj in vem, da jaz nisem toliko z vami. Hvala vam, da pridete v sanje in mi prinesete sporočila, da ste na varnem, da me imate radi, me spremljate in zame prosite. Na svete, res svete in dragocene trenutke bi lahko rekla, da skoraj fizično čutim vašo prisotnost. Včasih pa vas pogrešam tako močno, do solz in še bolj. Pogrešam vašo besedo, nasvet, prisotnost... Ob vaših grobovih , v molitvi in pri svetih mašah, čutim posebno svetost časa in prostora, ko smo lahko povezani v molitvi kot Božje občestvo. A mi se bomo srečali, se videli...Kdaj? Naj ostane sveta skrivnost. Bilo bo čudovito.Tako verujem.
Katarina Zupančič