24.10.2011

Prijava na e-poštni seznam info.pot

Članek na kratko povzema, kako se prijavite na e-poštni seznam gibanja Pot.

Na seznam se prijavite tako, da na naslovu https://posta.obvesti.si/.../info.pot izpolnite obrazec v katerega vnesete svoj e-poštni naslov (glej 1 na sliki ), po potrebi dopolnite z imenom in priimkom (glej 2 na sliki ), nato pa že lahko kliknete gumb [Prijavi](glej 3 na sliki ).

Sistem vam bo na vaš e-poštni naslov poslal potrditveno sporočilo, v katerem poiščite povezavo (glej 4 na sliki) in jo kliknite.

Na spletni strani še enkrat potrdite (glej 5 na sliki), da želite res postati član seznama in s tem je vaša prijava končana.

Dobrodošli med prijatelji gibanja Pot.

Opozorilo: Če v roku dveh ur ne sprejemete sporočila, preverite neželeno e-pošto. Nekateri programi znajo sporočila z veliko povezavami (kar velja tudi za potrditev članstva) samodejno pospraviti v mape z neželeno e-pošto.


Obvestilo morebitnim oglaševalcem

Ne glede na to, da je e-poštni naslov seznama objavljen na spletni strani, je v seznam prepovedano pošiljanje kakršnihkoli sporočil, po ZEPT sodijo v t.i. komercialna sporočila. Prav tako vas obveščamo, da so prejemniki seznama fizične osebe, seznam pa je uveden zgolj kot sredstvo za maskiranje osebnih podatkov članov, kar pomeni, da za seznam info.pot veljata tudi 1. in 3. odstavek 158. člena ZEKom-1.

Administrator